OKRESNÍ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA LIBEREC
PROVOZNÍ DOBA
PO - PÁ 8.00 - 16.00

Seminář – Ochrana osobních údajů (nové nařízení EU)

 8. 06. 2017  Aktuality

Již dnes je nutné začít s přípravou na účinnost nařízení EU 679/2016/EC o ochraně osobních údajů General Data Protection Regulation ve zkratce GDPR, které zpřísňuje pravidla pro zpracování osobních údajů. Zajištění bezpečnosti dat a jejich šifrování, ověření souhlasu klientů, ale zejména zcela nový institut pověřence ochrany osobních údajů, to je jen zlomek nových povinností, které nové nařízení přinese českým společnostem. Toto nařízení, které nahradí zákon č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů přinese drakonické sankce 4 % z obratu nebo až 20 milionů EUR v případě porušení. Pojďte se s námi připravit včas, nařízení vejde v platnost 25.05.2018.

Okresní hospodářská komora Liberec ve spolupráci se společností AABYSS s.r.o. pro Vás připravily seminář na téma:

Ochrana osobních údajů  – Nové nařízení EU 679/2016/EC General Data Protection Regulation

ISMS (information security management system) – Základní informace a možnost vzájemné konzultace budování a provozování  systému řízení bezpečnosti informací

ÚTERÝ 20. 6. 2017 od 9:00 v konferenční místnosti OHK Liberec, Rumunská 9

Přednáší:

Ing. Michaela Duchková, MBA

Ing. Jiří Štěrba

REGISTRACE NA SEMINÁŘ: https://goo.gl/forms/bJo4noR3duckSYQ33

Kalendář

<< Říjen 2019 >>
PÚSČPSN
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
Nejsou žádné nadcházející události.
Tiskové zprávy HK ČR

Kde nás najdete?

kde
Mrštíkova 399/2a
460 07 Liberec (Areál Werk)
GPS 50.762662,15.051439

Kontakty

contact
+420 485 100 148
INFO@OHKLIBEREC.CZ
ID dat. schr.: ppeachf
IČ: 48289027
DIČ: CZ48289027

Podrobné kontakty

Pokračováním užívání této stránky souhlasíte s použitím cookies. Více informací.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít